top of page

Wimperextensions Uden

Veel vrouwen willen graag mooie volle wimpers. Lange en volle wimpers worden namelijk als vrouwelijk gezien, maar ook helpen ze om je ogen te benadrukken. Van zichzelf heeft lang niet iedereen donkere, volle en lange wimpers. Gelukkig kan iedereen prachtige wimpers krijgen door wimperextensions in Uden te laten zetten. Bij Salon Divinity hebben we ons gespecialiseerd in wimpers en wenkbrauwen. Daardoor zijn we altijd in staat om de gewenste uitstraling te realiseren. We kunnen verschillende soorten wimperextensions in Uden zetten.

17992301753066469.jpg

Verschillende soorten wimperextensions in Uden

Bij Salon Divinity kun je terecht voor verschillende soorten wimperextensions in Uden. Zo heb je de keuze uit een Classic set, een Hybrid set en een Volume set. Kies je voor een Classic set, dan gebruiken we de One by One methode. Per wimperhaar wordt één extension geplaatst, waardoor je wimpers een natuurlijke en elegante look krijgen. Bij een Volume set brengen we per haar meerdere wimperextensions in Uden aan. Hierdoor vallen je wimpers meer op en krijg je een intense blik. De Hybrid set is een combinatie van deze twee methodes en heeft veel volume, maar ook een natuurlijke touch.

Hoe lang blijven de wimperextensions in Uden mooi?

Laat je onze specialisten jouw wimperextensions in Uden aanbrengen? Dan blijven je wimpers een lange tijd mooi. Het duurt circa 8 weken voordat de wimpers helemaal uitgegroeid zijn. Wil je dat je wimpers op hun mooist blijven? Dan raden we je aan om iedere twee tot vier weken terug te komen voor het bijwerken van je wimperextensions in Uden. Op die manier blijven je wimpers te allen tijde mooi vol.

Wat kosten wimperextensions in Uden?

Wat wimperextensions in Uden kosten, is afhankelijk van het type extensions dat je kiest. Een Classis set kost € 30, een Hybrid set € 37,50 en een Volume set € 45. Voor het bijwerken van de wimpers betaal je minder, mits je binnen 4 weken een nieuwe afspraak maakt. Hoe eerder je de wimpers laat bijwerken, hoe minder werk we moeten verrichten en hoe lager onze tarieven. Ben je benieuwd naar de prijzen voor het bijwerken van de wimperextensions in Uden? Dan adviseren we je om op onze tarieven-pagina te kijken.

Schoonheidssalon Uden
WIMPERBEHANDELING
Volume set
Hybrid set
Classic set

Neem contact op om een afspraak in te plannen

Krijg je graag persoonlijk advies of wil je een afspraak inplannen in onze salon? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij kunnen niet wachten tot we jou in onze salon mogen ontvangen!

Contact opnemen

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page