top of page

Beautysalon Uden

Hecht je veel waarde aan de uitstraling van je wimpers en wenkbrauwen? Kom dan langs onze beautysalon in Uden, Salon Divinity. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het verzorgen en stylen van de wimpers en wenkbrauwen. We zorgen ervoor dat jouw wimpers en/of wenkbrauwen er prachtig uit komen te zien, en dat doen we met veel passie! We bieden diverse behandelingen aan, waaronder lashlifting, extensions, wenkbrauwstyling, brow lamination en henna brows. Maar ook voor harsen, threading en verven van de wenkbrauwen ben je bij ons aan het juiste adres! Na een bezoek aan onze beautysalon in Uden zie jij er weer op je best uit!

Beautysalon Uden

Onze werkwijze in de beautysalon van Uden

Bij onze beautysalon in Uden bieden we verschillende behandelingen aan om jouw wimpers en/of wenkbrauwen de gewenste uitstraling te geven. Jouw wenkbrauwen en wimpers hebben veel invloed op de uitstraling van je gezicht. Zo helpen goed verzorgde wimpers enk wenkbrauwen je bijvoorbeeld om je ogen te benadrukken. Wij zijn in staat om je een complete make-over te geven, maar kunnen ook slechts subtiele veranderingen aanbrengen. We gaan eerst goed na wat jouw persoonlijke wensen zijn. Er zijn namelijk tal van verschillende mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar de behandelingen die we aanbieden in onze beautysalon in Uden? Kijk dan ook eens op onze Behandelingen-pagina. Hier worden de verschillende behandelingen beschreven en vind je bovendien foto’s. Zo weet je welke looks mogelijk zijn met de verschillende behandelingen in onze beautysalon in Uden. Krijg je graag een indicatie van onze tarieven? Dan adviseren we je om op de Tarieven-pagina te kijken. Voor de meeste wimperbehandelingen geldt dat je goedkoper uit bent als je regelmatig langskomt in onze salon. We hoeven dan namelijk geen hele nieuwe set te plaatsen.

Plan vandaag nog een afspraak in

Ben jij benieuwd welke behandelingen het best bij jou passen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs onze beautysalon in Uden. Op basis van jouw persoonlijke wensen gaan we na welke behandeling het best bij je past. Wij vinden het belangrijk dat jouw wimpers en/of wenkbrauwen er precies komen uit te zien zoals jij wilt! Nadat je ons hebt aangegeven wat je wensen zijn, kunnen we je van persoonlijk advies voorzien. Wil je graag een afspraak in plannen bij Salon Divinity? Neem ook dan contact met ons op! Mogen we jou binnenkort ook in onze salon verwelkomen?

Contact opnemen

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page