top of page

Schoonheidssalon Uden

Ben je op zoek naar een professionele schoonheidssalon in Uden? Onze salon is opgericht door een gepassioneerde wimper- en wenkbrauwstylist. We hebben veel ervaring met zowel het verzorgen als stylen van wimpers en wenkbrauwen. Zo bieden we onder meer lashlifting, wimperextensions, henna brows, brow lamination, wenkbrauwstyling, harsen, verven en threading aan. Na een bezoek aan onze schoonheidssalon in Uden zien jouw wimpers en wenkbrauwen er prachtig uit!Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

Schoonheidssalon Uden

Onze werkwijze als schoonheidssalon in Uden

In onze schoonheidssalon in Uden zijn we gespecialiseerd in wenkbrauwen en wimpers. Je wenkbrauwen en wimpers kunnen de uitstraling van je gezicht behoorlijk beïnvloeden. Veel vrouwen voelen zich op hun best als hun wimpers en wenkbrauwen er goed verzorgd uitzien. Daarnaast helpen volle wimpers en strakke wenkbrauwen om je ogen extra te benadrukken. Omdat wij diverse behandelingen kunnen aanbieden, slagen we er altijd in om jouw wimpers en wenkbrauwen de gewenste vorm en voldoende volume te geven.

 

Kom je langs in onze schoonheidssalon in Uden? Dan vragen we je eerst naar jouw persoonlijke wensen. We kunnen een totale make-over verzorgen, maar zijn ook in staat om slechts subtiele veranderingen aan te brengen aan je wimpers en wenkbrauwen. Op basis van jouw wensen kunnen we bepalen voor welke behandeling je het best kunt kiezen. Wil je graag meer weten over een specifieke behandeling? Dan nemen we het proces graag uitgebreid met je door.

Meer weten over de behandelingen in onze salon?

Wil je voor je bezoek aan onze schoonheidssalon in Uden alvast weten welke behandelingen goed bij jou passen? Op de pagina ‘Behandelingen’ vind je een overzicht van de verschillende behandelingen, met bij iedere behandeling een duidelijke uitleg. Bovendien hebben we bij iedere behandeling foto’s toegevoegd, zodat je een goede indruk krijgt van wat je kunt verwachten.
 

De tarieven van de behandeling zijn in te zien op onze tarievenpagina. Voor de meeste wimperbehandelingen betaal je in eerste instantie voor een nieuwe set. Hierna kunnen we de wimpers bijwerken en betaal je voor de volgende behandelingen minder, mits je niet te lang wacht.

Schoonheidssalon Uden
WIMPERBEHANDELING
....
....
WENKBRAUW BEHANDELING

Plan vandaag nog een afspraak in

Wil jij dat je wenkbrauwen en wimpers er op hun best uitzien? Plan dan vandaag nog een afspraak in bij onze schoonheidssalon in Uden, zodat je zelf kunt ontdekken waarom wij de beste keuze zijn voor jouw wimpers en/of wenkbrauwen. Heb je vragen over onze behandelingen? Neem ook dan gerust vrijblijvend contact met ons op, zodat we je kunnen informeren.

Contact opnemen

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
bottom of page